Kotka,  Yritykset & Yrittäminen

Kotkan Gigantti avaa uudessa osoitteessa 13.2. – avajaisissa ennennäkemättömiä tarjouksia

Kodinkone- ja elektroniikkaketju Gigantti muutti Kotkassa uusiin tiloihin, jotka mahdollistavat entistä paremman palvelun ja tuotetarjonnan. Myymälän avajaisia juhlitaan torstaina 13. helmikuuta klo 8.00 kera huimien tarjousten, Ile Vainion ja perinteisen kotkalaisen posson.

Vuodesta 2006 Jumalniementie 1:ssä sijainnut Kotkan Gigantti pysyy Jumalniemen kauppa-alueella, mutta toimii nyt osoitteessa Jumalniementie 4. Samalla sivustalla K-Citymarketin ja naapurinsa Puuilon kanssa sijaitseva uusi myymälä avaa ovensa torstaina 13. helmikuuta aamukahdeksalta.

Avajaisissa on luvassa ennennäkemättömiä tarjouksia esimerkiksi matkapuhelimista, pyykinpesukoneista ja Epoq-keittiöistä, joita on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla myös Kotkassa. Kun varaat avajaisissa ajan keittiösuunnitteluun, saat keittiöstäsi jopa 50 prosentin alennuksen.

Tämän lisäksi ensimmäiset 100 asiakasta saavat maksaessaan kassalta arpalipun, joista joka neljäs sisältää voiton. Avajaisten jälkeisenä päivänä pääpalkinnot saapuu jakamaan legendaarinen kotkalainen lauluntekijä Ile Vainio. Avajaisväelle on tarjolla myös kuumaa mehua ja hillomunkkeja, eli kotkalaisittain possoa.

– Meille on tulossa harvinaisen hienot avajaiset, joihin odotamme roppa kaupalla kymenlaaksolaisia. Arpajaispalkinnot ovat upeita, ja tarjoukset löivät tällä kertaa itsenikin ällikällä, Kotkan Gigantin tavaratalopäällikkö Tomi Järvinen intoilee.

Uutuuksina Epoq-keittiöt, pelialue ja älykodin tuotteet

Kotkan uuden Gigantin pinta-ala, työntekijämäärä ja aukioloajat pysyvät pääpiirteissään samoina kuin vanhassa myymälässä. Suurin muutos liittyykin liiketilan pohjaan ja tuotteiden esillepanoon, jotka on suunniteltu asiakkaiden palautteen pohjalta.

– Tila on täysin avoin, joten siellä voi kävellä vapaasti ristiin rastiin tai suunnata vaikkapa suoraan kassoille kiertämättä ensin koko myymälää. Tuotteita, kuten kuulokkeita tai pienkodinkoneita on myös entistä helpompi itse kokeilla, Järvinen kertoo.

Kotkan Giganttiin tulee uutuutena Gaming-alue, jonka pelitietokoneita ja konsoleita pääsee vapaasti kokeilemaan. Heti sisäänkäynnin tuntumaan taas on sijoitettu Smart Home -alue, johon on koottu älykotiin liittyviä tuotteita. Ne kiinnostavat asiakkaita yhä enemmän ja enemmän.

Lisäksi viikoittain kysytyt Epoq-keittiöt ovat yksi uuden liikkeen kantavista voimista.

– On mahtavaa, että voimme viimein täyttää asiakkaidemme toiveen. Uudessa myymälässämme aloittaa kaksi keittiösuunnittelijaa, ja voimme tarjota asiakkaille varsin hyviä keittiöpaketteja kaikkine kodinkoneineen, Järvinen iloitsee.

Uuteen myymälään tulee myös palvelukeskus, josta saa kaikki varasto- ja nouto-, huolto- ja asennus- sekä kassapalvelut yhdeltä ja samalta tiskiltä. Jokainen asiakaspalvelija on koulutettu näihin kaikkiin tehtäviin.