Kotka,  Yritykset & Yrittäminen

Coronaria laajentaa fysioterapiaan Kotkassa

Coronarian kuntoutusliiketoimintaan kuuluva Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut 30.11.2018 Kotkan OMT-Fysio Ky:n liiketoiminnan. Kaupalla Coronaria vahvistaa tuki- ja liikuntaelinfysioterapian osaamista konsernissa ja kasvattaa kuntoutuspalvelun valikoimaa Kotkassa. Coronarian kuntoutuspalveluihin Kotkassa kuuluivat jo aiemmin puheterapia, toimintaterapia, perhepsykoterapia, psykoterapia ja neuropsykologian palvelut.

Kotkan OMT-Fysio on työntekijöineen ja yrittäjineen alueella pitkään toiminut ja arvostettu toimija. Yrityksen liiketoiminta siirtyi 30.11.2018 Coronaria Fysioterapialle, ja jatkossa toimipaikan nimi on Coronaria Kotkan OMT-Fysio. Vuonna 1983 perustetulla Kotkan OMT-Fysiolla on toimipiste Medituulessa osoitteessa Kirkkokatu 21. Henkilöstö ja asiakassuhteet siirtyvät Coronaria Fysioterapialle. Muuten toiminta jatkuu entisellään.

”Kotkan OMT-Fysion koko henkilökunta siirtyy innokkaasti uuden toimijan siipien alle. Fysioterapiapalvelumme ammattitaito ja asiakaslähtöinen sitoutuminen on vuosien mittaan rakennettu ja koemme, että Coronarian ja meidän arvot kohtaavat juuri meille tärkeissä asioissa. Myös suomalaisuus omistuksessa ratkaisi yrityskaupan toteutumisen”, kertoo fysioterapeuttien kouluttajanakin toimiva OMT-fysioterapeutti ja yrittäjä Vesa Lehtola.

Coronaria tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja valtakunnallisesti ja liiketoimintakaupalla laajentaa fysioterapian osaamispohjaa tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja neurologisen kuntoutuksen osaajilla.   

”Tavoitteenamme on, että lähivuosina kaikissa yli 10 000 asukkaan kunnissa Coronarian toimipisteissä saa monipuolisesti eri fysioterapian erikoisalojen palveluja muiden terapia-alojen, psykologityön ja työelämänpalveluiden lisäksi. Neurologisen kuntoutuksen lisäksi panostamme fysioterapiassa vahvasti muun muassa tuki- ja liikuntaelinkuntoutukseen, seniorifysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan”, toteaa Coronaria Kuntoutuspalveluiden johtaja Anu Karinen.