Urheilu

TITAANIT: Kunttu pitkälle sairauslomalle

Viime sunnuntain Hokki-kotiottelun toisessa erässä loukkaantunut titaanihyökkääjä Santeri Kunttu joutuu seuraamaan tulevat kuukaudet pelejä katsomosta käsin.

Kotkan Titaanien mollivoittoisesti sujunut syyskausi sai viime sunnuntaisessa (21.10.) kotiottelussa Kajaanin Hokkia vastaan 4-5-tappion ohella yhden ikävän ”lisätahran”, kun kamppailun toisessa erässä itseään loukanneen Santeri Kuntun kohtalo selvisi tarkemmissa tutkimuksissa välitöntä leikkaushoitoa vaatineeksi alaraajavammaksi.

Helsingissä leikkauksessa käynyt Kunttu joutuu täten alustavien arvioiden mukaan vähintään kolmen kuukauden mittaiselle sairauslomalle, jonka myötä kuluvalla kaudella 10 Suomi-sarjaottelussa tehot 3+3 iskenyttä hyökkääjää ei siis hetkeen nähdä tositoimissa punanuttumiehistössä.

– Tämä on meille totta kai todella iso menetys, sillä Kunttu kuuluu ehdottomien kärkihyökkääjiemme joukkoon, kommentoi Titaanien päävalmentaja Marko Oksanenharmistuneena.

– Tietenkin toivomme, että ”Kyy” toipuu täydellisesti vammastaan ja kykenee sen seurauksena vielä tällä kaudella täysipainoisesti pelaamaan, muttemme voi sen varaan vielä tässä kohtaa laskea yhtikäs mitään.

Kuntun pitkän poissaolon myötä Titaanien hyökkäysvitjat menevät uuteen uskoon ja nyt jollekin toiselle pelaajalle avautuu paikka ottaa harteilleen aiempaa suurempi vastuu tuloksenteosta.

– ”Kyyn” poissaolo tietää nyt sitä, että muun hyökkäysosaston on nostettava tasoaan ja otettava entistä isompaa roolia sekä likaisen työn että maalien teosta, Oksanen toteaa ykskantaan.