Kuusankoski,  Rikokset

PANKKIAUTOMAATILLA HUIJAREITA KUUSANKOSKELLA!

Tiistaina 25.9.2018 noin klo 10 aikaan Kuusankosken Valtakadulla, Kouvolassa, vanhan Osuuspankin luona olevalla pankkiautomaatilla, tapahtui entuudestaan tuttu huijaus ja sitä seurannut pankkikortin vaihto. Kaksi ulkomaalaista miestä oli kiinnittänyt pankkiautomaatilla asioineen naisen huomion maassa olevaan seteliin ja sillä välin pankkikortti oli anastettu ja vaihdettu toiseen. Ennen huijausta naisen pankkikortin tunnusluku oli saatu urkkimalla selville.

Heti tapahtuman jälkeen naisen pankkikortilla oli yritetty nostaa suurta summaa lähellä olevalta toiselta automaatilta siinä kuitenkaan onnistumatta. Pienempi summa oli kuitenkin onnistuttu nostamaan ja lisäksi pankkikorttia oli käytetty muun oston yhteydessä.

Vastaavia tapauksia on lyhyen ajan sisällä tapahtunut ainakin Lounais-Suomen alueella sekä Haminassa.

Kuusankosken Valtakadun pankkiautomaatilla samanlaisia huijauksia on ollut useita vuosien varrella.

 

Tekijät olivat ulkomaalaisia, 20-30 -vuotiaita, joista toinen oli puhunut englantia. Toisella tekijöistä oli sininen tikkitakki, farkut ja päässä harmaa lippis, missä teksti “Northside NAGETTI”.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tekijöistä tai heidän käyttämästä ajoneuvosta. Vihjeistä voi ilmoittaa numeroon 0504479574 tai kaakkois-suomi@poliisi.fi