Kotka,  Seurakunnat

Kotka-Kymin seurakunta: Pieni suuri Raamattukurssi rakkausteemalla viikonloppuna

Raamattukurssilla syvennytään rakkausteemaan. Kuvaaja: Seppo Sirkka

Tulevana viikonloppuna Kotka-Kymin seurakunta ja Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys Sley järjestävät raamattukurssin, jossa teemana on Armo – Ansioton rakkaus Johanneksen mukaan. Hannu Kippo, Lukas Brenner ja Tero Hietanen luennoivat Johanneksen evankeliumista.

– Raamattukurssin idea lähti Rakkausviikosta ja siitä miten tärkeän rakkauspuheen rinnalle seurakunnassa on hyvä saada myös puhetta Jumalan rakkaudesta, toteaa Kotka-Kymin seurakunnan pastori Tero Hietanen.

Raamatun kirjojen joukosta Johanneksen evankeliumi valikoitui helposti käsiteltäväksi, koska siinä puhutaan paljon Jumalan rakkaudesta ja toisaalta myös kuvataan miten Jumalan rakkaus näkyi käytännössä Jeesuksen elämässä.

Kun ajattelimme Jumalan rakkautta, näimme sen kiteytyvän erääseen toiseen suureen sanaan: armo, ansioton rakkaus meidän osaksemme. Armoa olemme siis Johanneksen evankeliumin sanomasta etsimässä tällä pienellä suurella Raamattukurssilla, kertoo Hietanen.

Tilaisuus järjestetään lauantaina 16.2. Langinkosken kirkolla klo 14–17 ja sunnuntaina 17.2. Luther-salilla, Kotkankatu 3 klo 14–17.

Tilaisuus on suunnattu ennen kaikkea aikuisille. Luentojen ajaksi on järjestetty lapsille lastenhoito ja oma pyhäkoulunsa.

Raamattukurssille ei tarvitse ilmoittautua ja löydät koko kurssin ohjelman osoitteesta www.kotka-kyminseurakunta.fi