Kotka,  Yritykset & Yrittäminen

:KOTKA: Eagle Filters aloittaa korkealuokkaisten hengityssuojainten tuotannon Suomessa – Aloittaa rekrytoinnit

Eagle Filters Oy käynnistää korkealuokkaisten FFP2 ja FFP3 luokan hengityssuojaimien valmistuksen Suomessa. Eagle Filters kuuluu Loudspring konserniin ja Loudspring omistaa 80% Eagle Filtersistä.

Hengityssuojaimet valmistetaan eurooppalaisen markkinajohtajan huippulaatuisista materiaaleista, jotka mahdollistavat standardin EN149 + A1 mukaiset FFP2 ja FFP3 hengityssuojaimet. Näillä korkean laatuluokan hengityssuojaimilla suojataan käyttäjää tartunnoilta, haitallisilta aerosoleilta ja pölyltä.

Eagle Filters on toiminut suodatinmarkkinalla 25 vuotta ja sen päätuotteita ovat korkealaatuiset HEPA-luokan ilmanottosuodattimet kaasuturbiineihin ja moottoreihin. Yhtiön asiakkaina on johtavia energiayhtiöitä kaikilla mantereilla. Eagle Filters on kehittänyt teollisuussuodattimia yhteistyössä VTT:n kanssa ja pandemian vuoksi Eagle Filters on lainannut suodattimien testaustaitteiston viranomaisten käyttöön hengityssuojaimien uudelleenkäytön mahdollisuuden tutkimiseksi.

Olemme rakentaneet toimitusketjun, jonka avulla pystymme tuotannon käynnistyttyä tarvittaessa tuottamaan Suomessa noin 30 000 puolinaamarityyppistä korkealuokkaista hengityssuojainta päivässä. Tuotannon arvioidaan käynnistyvän kesäkuun puoliväliin mennessä ja tuotantokapasiteetti pystytään tarvittaessa kaksinkertaistamaan hyvin nopeasti.

Tuotantokapasiteettimme tulee olemaan merkittävä lisä korkealuokkaisten hengityssuojainten kotimaiseen tuotantoon. Tuotannon käynnistymisestä ja ennakkotilausten vastaanottamisesta tiedotetaan tarkemmin, kun sertifiointiprosessin tarkka aikataulu ja edellytykset toimitusaikojen vahvistamiseen on olemassa.

Etsimme uuteen tuotantolaitokseen TYÖNJOHTAJIA, LAATUVASTAAVIA, VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ sekä KYMMENIÄ TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ  hengityssuojainten valmistukseen.

Lue lisää ja täytä hakemus osoitteessa: https://go-on.fi/kampanjat/eagle-filters/