Vaalimaa,  Virolahti,  Yritykset & Yrittäminen

:VIROLAHTI: Keittiötarvikeliike HEIROL avaa myymälän Zsariin

Kotimainen keittiötarvikeliike HEIROL avaa Zsarissa perjantaina 25.2

Suomalainen perheyritys HEIROL avaa myymälän Zsariin perjantaina 25.2. Vuonna 1991 perustettu keittiövälinebrändi tunnetaan laadukkaista keittiövälineistä. Laajaan valikoimaan kuuluu keitto- ja paistoastioita, leivonta- ja kattaustuotteita sekä muita keittiön työvälineitä. HEIROL on myös edustanut lähes koko 30-vuotisen yritystarinansa aikana italialaisia huippubrändejä Marcatoa ja Bialettia.

HEIROLin tuotteet sopivat sekä koti- että ammattikokeille. Yritys on tehnyt vuosia yhteistyötä huippukokkien, kuten Henri Alénin, kanssa ja saanut heiltä myös vinkkejä tuotekehitystyöhön.

Zsarin myymälä tulee olemaan yrityksen ensimmäinen brändimyymälä Turun seudun ulkopuolella.

HEIROLin missio on saada ihmiset innostumaan hyvän ja terveellisen ruoan kokkaamisesta kotona. Ja tätä kautta nauttimaan läheisten yhdessäolosta. Toiminta-ajatuksena on alusta asti ollut tarjota laadukkaita ja turvallisia keittiövälineitä, jotka palvelevat vuosia. Ympäristövastuu ja turvallisuus on ollut aina iso osa yritystoimintaa. Tammikuussa 2022 HEIROL allekirjoitti ensimmäisenä suomalaisena toimijana ympäristöjärjestö Chemsecin PFAS-yhdisteiden kieltämistä ajavan aloitteen.

”Korona-aika on saanut ihmiset viettämään aikaa keittiössä. Kokkaamiseen ja leipomiseen – ja välineisiin – halutaan panostaa aiempaa enemmän. Zsar erottuu kauppakeskuksena Suomessa poikkeuksellisella laatubrändien valikoimalla. Siksi Zsar on HEIROLille loistava mahdollisuus laajentaa ja avata uusia markkinoita laatutietoisten asiakkaiden keskuudessa”, sanoo Heirolin yrittäjä Cristina Moborg.