Kotka

Uusi kielikahvila aloittaa Kotkassa maaliskuussa – Olisiko sinusta juttuseuraksi?

Haluatko vahvistaa suomen kielen taitoasi tai haluatko tulla juttuseuraksi henkilölle, jolle suomi on vieras kieli. Kielikahvila on avoinna torstaisin maalikuusta alkaen.

Kotka-Kymin seurakunta ja Kotkan kaupunki aloittavat maaliskuussa uuden kielikahvilatoiminnan Kotkan seurakuntakeskuksessa.  Kahvipöydän ympärillä keskustellaan suomen kielellä ja kahvila on tarkoitettu kaikille suomen kielen tasosta riippumatta. Kahvilan tarkoituksena on auttaa vahvistamaan suomen kieltä heillä, joilla suomi on vieras kieli. Kahvila on avoinna torstaisin 5.3. alkaen klo 17.30-19 osoitteessa Mariankatu 14.

Nyt etsinnässä on juttuseuraa kahvilaan. Kahvilaan etsitään vapaaehtoisia keskustelemaan ihan tavallisista arjen asioista torstaisin suomeksi heidän kanssaan, joille suomi on vieras kieli. Kahvila on foorumi, jossa suomen kielen oppimista voi harjoitella käytännössä. Vapaaehtoisille pidetään ideointipalaveri ja juttelijoiden tapaaminen Kotkan seurakuntakeskuksessa ti 18.2. klo 17. Tiedustelut ja juttelijaksi ilmoittautumiset Kotka-Kymin seurakunnan maahanmuuttajatyön koordinaattori Maarit Koskensalo-Tiaiselle maarit.koskensalo-tiainen@evl.fi tai 044 752 9527.