Poliisi

Törkeitä rattijuopumuksia Kotkassa ja Haminassa

Etelä-Kymenlaakson viikonlopun liikenteessä poliisi tavoitti 3 kuljettajaa, joiden epäillään syyllistyneen törkeisiin rattijuopumuksiin

Perjantain ja lauantain välisenä yönä 2.10.2021 Haminassa tapahtui peräänajo kiertoliittymässä. Peräänajaja oli poistunut paikalta, mutta hänet tavoitettiin kymmenen minuutin kuluttua Rimamöljänkadulta. Selvisi, että autoa oli kuljetettu kahden eri henkilön voimin. Molempien kuljettajien epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Toisella kuljettajista ei ollut myöskään vaadittavaa ajo-oikeutta. Lisäksi auton haltijaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle. Henkilövahinkoja ei tullut ja peräänajetun auton vahingot jäivät vähäisiksi.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisin pysäyttämäksi Karhuvuoressa tullut kuljettaja osoittautui ajokiellossa olevaksi ja lisäksi häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Sunnuntaina varhain aamulla Munkholmantiellä mopon kuljettaja menetti päihtyneenä ajoneuvon hallinnan ajautuen tien reunaan ja kaatui loukaten jalkansa. Poliisi ei tiedota vammoista enempää.