Hamina,  Yritykset & Yrittäminen

Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Kaakkois-Suomen parhaan titteli Haminaan

Ville Meronen K-Supermarket Kanuuna

K-Supermarket-ketju palkitsi Suomen parhaita kauppoja. K-Supermarket Kanuuna palkittiin alueensa parhaana kauppana, jossa asiakkaita autetaan vilpittömästi ja suoraselkäisesti.

 ”Palkitsemme vuosittain sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys ja toiminta on erinomaista. Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Tänä vuonna kiinnitimme erityistä huomiota siihen, miten asiakkaille luodaan ainutlaatuinen asiointikokemus jokaisella käyntikerralla”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

K-Supermarket Kanuunan voittoa perusteltiin seuraavasti: Asiakastyytyväisyys on todella korkealla tasolla. Tässä kaupassa huomioidaan kaikki, autetaan toisia vilpittömästi ja suoraselkäisesti. Asiakkaat arvostavat palvelutiskin valikoimaa, kaupan palvelua sekä ammattitaitoista henkilökuntaa.

”Voitto tuntuu todella hyvältä ja ilahduttaa koko henkilökuntaa. Kauppamme menestystekijöitä ovat ehdottomasti asiakaspalvelu ja luotettavuus. Meillä laatu korostuu aivan kaikessa tekemisessä ja näin luomme kestävää luottamusta asiakkaidemme parissa, kertoo Ville Meronen.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Vuoden 2019 valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi Ari Ruissalo K-Supermarket Westeristä Tampereelta.

Katso muut K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat täältä: 

https://kesko.fi/media/uutiset-ja-tiedotteet/uutiset/2020/suomen-parhaat-k-supermarketit-palkittu—voittajakauppa-tampereella/