Kotka

Kotkan alueen Goodwillit keskittävät myymälätoimintojaan, Kotkansaaren Goodwill-myymälä suljetaan

Goodwill-myymälän sulkeutuminen Kotkansaarella sulkee myös Kotkansaaren kierrätysaseman – Palvelut keskitetään Jumalniemeen

‒Jatkossa panostamme kierrätysmyymälöidemme tarjontaan Karhulan ja Jumalniemen kaupunginosissa, jonne myymälätoimintomme Kotkan alueella keskitetään. Tahdomme tarjota asiakkaillemme vielä paremman ostokokemuksen, kun entistä laajempi valikoima kierrätettyjä aarteita löytyy yhden katon alta. Keskittämällä pystymme hyödyntämään resurssejamme paremmin ja palvelemaan asiakkaita esimerkiksi Jumalniemessä myös lauantaisin. Resursseja vapautuu myös pop up -tyyppisten myymälöiden pystyttämiseen ja viemiseen ihmisten luokse sinne, missä he liikkuvat, Etelä-Kymenlaakson ja Itä-Uudenmaan Goodwillien aluepäällikkö Jonna Tykkä toteaa.

‒Tulevaisuudessa Kotkan alueen kaupallinen keskittymä tulee painottumaan Jumalniemen alueelle ja kaupallisena alueena Karhulan alue moottoritien varrella on hyvä. Keskittämällä myymälätoimintamme Karhulaan ja Jumalniemeen olemme vahvistamassa asemaamme kaupankäynnin ytimessä, Tykkä lisää.

Hän lupaa, että Kotkansaarta ei unohdeta, vaikka myymälä sieltä poistuukin.

‒Asiakkaamme ovat toivoneet osallistumistamme erilaisiin tapahtumiin, joten tulette näkemään meidät Kotkassa monipuolisesti paikallisten tapahtumien yhteydessä.

Lahjoittajilla on myös edelleen mahdollisuus tuoda pienet lahjoitukset kauppakeskus Pasaatin lahjoituspisteisiin. Lahjoitusten noutopalvelu noutaa isot lahjoitukset tuttuun tapaan maksutta suoraan kotiovelta. Näin lahjoittaminen Goodwillille onnistuu jatkossakin helposti myös Kotkansaarella.

‒Kehitämme lahjoitustoimintaamme palvelemaan vieläkin paremmin asiakkaitamme, jotta heidän olisi entistä helpompi kierrättää käyttökelpoiset tavarat. Tulemme tekemään myös kiertäviä keräyksiä, jolloin lahjoitusautomme voi pysähtyä ihan kotinurkillasi. Asiakkaiden lahjoitukset ovat olemassaolomme perusta. Lahjoittamalla jokainen voi auttaa ympäristöä ja tukea paikallisten työllistymistä, Tykkä muistuttaa.