Kotka,  Kulttuuri

Kotkaan uusi kotimaisen musiikin suurtapahtuma “KOTKA SOI”!

KOTKA SOI –TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN NYT ENSIMMÄISTÄ KERTAA! 

Ensimmäistä kertaa ensi kesäkuussa järjestettävässä Kotka soi –tapahtumassa Kotkan kauppatorilla nähdään maamme ykkösesiintyjät.

Kahden päivän aikana lavalle nousevat Jonne Aaron, The Dimitri Keiski Band, Antti Ketonen, Lauri Tähkä, Laura Voutilainen, Danny, Antti Railio ja Kaija Koo.

“Nykyisin kesätapahtumia pyritään järjestämään myös siellä, missä ihmiset normaalistikin liikkuvat ja viihtyvät. Keskeisempää tapahtumapaikkaa kuin kaupungin kauppatori tuskin voi edes ajatella. Nykypäivän ihmiset arvostavat vaivatonta liikkumista, hyvää palvelua ja mukavuutta musiikin lisäksi”, kertoo uuden Kotka soi –musiikkitapahtuman järjestelyistä vastaavan RH-Entertainmentin Riki Huhtala.

“Musiikki ja esiintyjät ovat luonnollisesti ensisijaisen tärkeässä asemassa tapahtuman onnistumisen kannalta, mutta lähes yhtä tärkeää on huolehtia siitä, että asiakkaiden tarpeista huolehditaan ja heitä palvellaan hyvin. Tarjolla on oltava laadukasta ja monipuolista juotavaa ja syötävää, tasokkaita tarjoilu-, olut- ja ruokamyyntipisteitä, riittävästi katettuja alueita, pöytiä ja tuoleja ja tarpeeksi saniteettitiloja. Niin ikään tapahtumaan saapumisen ja sieltä kotiinpaluun pitää tapahtua sujuvasti ja vaivattomasti. Kaikki tämä edellä mainittu pyritään toteuttamaan kesäkuussa Kotkassa”, Huhtala jatkaa

PORRASTETTU LIPPUJEN HINNOITTELU

Ainutlaatuista Kotka soi –tapahtumassa on porrastettu lippujen hinnoittelu. Mitä aikaisemmin tapahtumaan ostaa päiväkohtaisen lipun, sitä edullisemmin sen saa!

Maaliskuun ajan lipun hinta on 24,90 euroa, huhtikuun ajan 29,90 euroa ja toukokuun alusta alkaen 39,90 euroa.

AIKUISTEN KESÄTAPAHTUMA

Tapahtuma-alueella on ikäraja K 18.

LIPUT 

Lipunmyynti Kotka soi –tapahtumaan alkaa perjantaina 1.3. kello 9.00.

Liput ennakkoon myy Ticketmaster: www.ticketmaster.fi

HUOM! PORRASTETTU HINNOITTELU!

Maaliskuun ajan (1.3. – 31.3.): 24,90 € (sis. kulut)

Huhtikuun ajan (1.4. – 30.4.): 29,90 € (sis. kulut)

ja

Toukokuun 1. päivä alkaen: 39,90 € (sis. kulut)

Kahden päivän lippu: 59,90 € (sis. kulut)