Vaalimaa

Ainutlaatuiselle Zsar-ostosparatiisille etsitään uusia tuulia Huutokaupat.comista

Zsar-ostoskylälle etsitään huutokaupasta innovatiivista ostajaa, joka voisi tuoda uutta vilinää ostoskylään. Huutokauppa päättyy Huutokaupat.com-sivustolla tiistaina 14.11.2023 eikä kohteelle ole asetettu lähtöhintaa. Ilmoituksen Huutokaupat.com-sivustolla on julkaissut In and Out Oy, LKV.

Vaalimaan rajanylityspaikan lähellä Virolahdella sijaitseva uniikki ostoskylä käsittää 13 hyväkuntoista rakennusta, joissa on toiminut muun muassa eri luksusmerkkien myymälöitä. Ostoskylästä on erinomaiset yhteydet eri puolille maata: Helsinki-Vaalimaa-moottoritie E 18 tulee aivan lähelle ja Lappeenrantaan on nopea tieyhteys.

Ei olisi kenenkään etu, että joulukuussa 2022 suljettu ostoskylä jäisi vaille uutta omistajaa. Siksi ostoskylälle etsitään Huutokaupat.comista ostajaa, joka näkisi kiinteistössä toteutumattomia mahdollisuuksia. Kiinteistöä on huollettu ja ylläpidetty sulkemisen jälkeenkin, ja se onkin erinomaisessa kunnossa. Ostoskylä voisi taipua moneen erilaiseen käyttöön kekseliään ostajan käsissä.

Huutokaupat.comilla on erikoiskohteiden myynnissä valttikorttinaan suuren asiakaskunnan tuoma näkyvyys, minkä takia kohteet eivät ole myynnissä kauaa. Huutokauppa kauppatapana takaa sen, että hinta määräytyy
markkinatilanteen mukaan. Huutokaupat.comissa voidaan tavoittaa näkyvyyden kautta suuri yleisö sekä myös potentiaaliset ostajat sekä sijoittajat, jotka uskoisivat ostoskylän uuteen loistoon.

Huutokauppa päättyy tiistaina 14.11.2023 klo 20.30. Kohteen välittäjänä toimii annetun toimeksiannon mukaisesti In and Out Oy, LKV ja Ensio Pulkkinen.

Tutustu kohteeseen täällä.