Varoitus

:VAROITUS: Kymenlaakson Sähkön nimissä on tehty harhaanjohtavia sähkösopimuksia

Liiketoimintajohtaja Olli Laitinen kehottaa asiakkaita tarkastamaan aina myyjän henkilöllisyyden.

Olemme saaneet edelleen erityisesti Kotkan seudun asiakkailta yhteydenottoja törkeän harhaanjohtavasta sähkösopimusten myynnistä puhelimitse, katumyyntinä ja viimeisimpänä kotimyyntinä. Asiakkaidemme kotiovelle on tultu asiana sähkösopimuksen päivitys ja esiinnytty Kymenlaakson Sähkön nimissä. Pyydämme asiakkaita aina tarkastamaan myyjän henkilöllisyyden. Myyjällä tulee olla mukanaan edustamansa yhtiön henkilökortti. 

Muistutamme ja painotamme, että Kymenlaakson Sähkön sopimuksia ei myy mikään muu yritys kuin Kymenlaakson Sähkö. Kymenlaakson Sähkö hoitaa myyntiään puhelimitse, sähköisten palveluiden kautta ja toimipisteissämme, ja aina omalla nimellämme. Emme tule asiakkaidemme kotiin hoitamaan sähkösopimusasioita. Pyydämme asiakkaitamme edelleen ilmoittamaan meille epäilyttävät sähkönmyyntiyritykset, jotta voimme ryhtyä asian vaatimiin toimiin viranomaisten kanssa. 

Kymenlaakson Sähkö ei ole lopettamassa sähkön myyntiliiketoimintaa eikä liiketoiminnassamme ole tapahtumassa muutoksia. 

Kehotamme asiakkaitamme ja yhteydenottoja saaneita kuluttajia tarkkaavaisuuteen ja varovaisuuteen. Henkilötunnusta ei koskaan tule luovuttaa, ellei tiedä varmasti, mihin sitä käytetään. Kaikissa tilanteissa voit ottaa yhteyttä omaan sähkönmyyjääsi varmistaaksesi oman sopimustilanteesi. Kymenlaakson Sähkön asiakaspalvelun yhteystiedot: p. 05 7780 500 arkisin klo 8­ -17. 

Muistathan myös sähkön ostajan oikeutesi:

  • Solmia sähkönmyyntisopimus toimitusvelvollisen sähkönmyyjän kanssa.
  • Vaihtaa sähkönmyyjää.
  • Saada tietoa sähkön hinnan muodostumisesta.
  • Saada sähkösopimuksen ehdot kirjallisesti joko sopimuksen tekohetkellä tai jälkeenpäin, mikäli sopimus tehdään suullisesti. Jos sopimusvahvistusta ei ole toimitettu, ei sopimus ole asiakasta sitova.
  • Perua etämyyntisopimus kuluttajansuojalain mukaisessa peruutusajassa eli 14 vuorokauden aikana sopimuksen tekemisestä.  Sopimuksen peruttamisen voi tehdä itse esimerkiksi sähköpostilla, tai oma sähköyhtiö voi hoitaa sen asiakkaan valtuutuksella.
  • Saada ilmoitus sopimusehtojen tai sähkön hinnan muutoksesta vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.