Kotka,  Yritykset & Yrittäminen

Tuomas Kotisalo K-Rauta Kotkan kauppiaaksi

Tuomas Kotisalo aloittaa kauppiasuransa K-Rauta Kotkan kauppiaana 18.12.

Asiakkaat hurmataan laadukkaalla ja positiivisella asiakaspalvelulla

Tuomas Kotisalolle kauppiasura antaa mahdollisuuden toteuttaa henkilökunnan kanssa yhdessä oman kaupan näköistä tekemistä ketjun vahvuuksia hyödyntäen.

”Kotkassa on tehty paljon hyvää työtä kuluttajakaupan kehittämisessä. Jatkamme sitä työtä lisäten palvelumyyntiä ja kehittäen vahvuuksiamme pihasta ja puutarhasta sisustamisen työvälineisiin ja perinteisiin rakennusprojekteihin”, Kotisalo listaa suunnitelmia. ”Myös yritysasiakaskaupan kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa monipuoliseksi yhteistyökumppanuudeksi on yksi tavoitteemme.”

Kotisalo kertoo, että asiakaslupaus lunastetaan laadukkaalla ja positiivisella asiakaspalvelulla niin kuluttaja- kuin yritysasiakaskaupassakin. Asiakkaiden kuuntelu ja toiminnan kehittäminen sitä kautta on tärkeää. ”K-Rauta Kotkassa on 20 ihmisen rautainen työporukka, he ovat menestykseni avain ja tärkein voimavara.”

K-Raudan tuotteista Tuomas Kotisalolle on sydäntä lähinnä kotimainen puutavara ja sen jalosteet asiakkaiden tarpeisiin. ”Käytännössä puutavara toimii runkomateriaaleista sisustukseen. Minulla tulevana kauppiaana on ilo olla osana tätä puutavaran toimitusketjua matkalla metsästä asiakkaan kohteeseen.”

Yrittäjyys on koko perheen elämänmittainen projekti

Koulutukseltaan Tuomas Kotisalo on liiketalouden tradenomi (AMK), ja kokemusta hänellä on kaupan alalta noin 10 vuotta. Kotkaan hän tulee K-Rauta Loimaan myymäläpäällikön tehtävistä, joita hän on hoitanut kolmen vuoden ajan. Loimaalla hän on myös suorittanut rautakauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun. ”Yrittäjyys on ollut haaveenani jo opiskeluajoista lähtien, ja nyt vuosien kasvupolun jälkeen se toteutuu. Tämä on perheemme elämänmittainen projekti.”

Tuomas Kotisalon perheeseen kuuluvat vaimo ja neljän kuukauden ikäinen poika. Syntyisin hän on Etelä-Savosta Pieksämäeltä. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat ulkoilu ja luonnossa liikkuminen. ”Viimeisin vaelluskohteeni syksyllä oli Repoveden kansallispuisto.”