Kouvola,  Yritykset & Yrittäminen

Täysin uudistettu JYSK Kouvola tarjoaa lisää inspiraatiota

Torstaina 4. päivä helmikuuta avataan remontin yhteydessä täysin uudistettu JYSK Kouvolan myymälä. Nyt tarjolla on entistä enemmän inspiraatiota ja uutuuksia kodin sisustamiseen.

JYSK Suomen vahva taloudellinen tilanne mahdollistaa merkittävät investoinnit ja ketjun kehittämisen. Kouvolan myymälä on juuri kevätsesongin kynnyksellä läpikäynyt mittavan remontin, jonka yhteydessä se on päivitetty ketjun uusimpaan myymäläkonseptiin.

Myymälä on uudistettu lattiasta kattoon, valaistusta lisätty ja kaikki lattiakalusteet on vaihdettu. Nyt nukkumisen ja kodin sisustamisen tuotteet saadaan inspiroivemmin esille. Uuden pohjaratkaisun ansiosta eritysesti huonekalut ja kevään trendikkäät sisustustuotteet saadaan aiempaa näkyvämmin esille.

– Olemme todella ylpeitä uuden ilmeen saaneesta myymälästämme. Myymälä tuntuu ja näyttää nyt aivan uudelta. Olemme jo saaneet asiakkailtamme runsaasti positiivista palautetta, kuinka hyvin tuotteet tulevat esille. Aiemmin myymälän etuosassa sijainneet tyynyt, peitot ja vuodevaatteet on sijoitettu taaemmaksi, ja niiden yhteyteen on rakennettu rauhallinen osasto sänkyjen testaamista varten, kertoo Kouvolan JYSKin myymäläpäällikköharjoittelija Pinja Leppänen.