Seurakunnat

Myllykosken kirkon yhteyteen valmistuneen Triadin käyttöön siunaaminen ja avajaisviikko

Kuva: Sami Viitalo

Myllykosken kirkon yhteyteen valmistuneen laajennusosan eli Triadin käyttöön siunaamista juhlitaan sunnuntaina 22. marraskuuta. Myllykosken kirkossa järjestetään kello 10 juhlamessu, jossa saarnaa ja uudet tilat siunaa käyttöön Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen. Messun päätteeksi pidetään tilojen rakentajien kiitoshetki. Messu lähetetään suoratoistona Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla.

Messuun mahtuu kutsuvieraiden lisäksi 80 henkilöä. Turvavälit on huomioitu istumisjärjestelyissä, ja seurakuntalaisia ohjataan istumapaikoille. Kirkossa on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja. Wc-tiloissa on mahdollisuus käsien pesuun.

Seurakunnallinen koti 

Kirkkoherra Eija Murto toivoo, että Triadista voisi kehittyä eri ikäisten seurakunnallinen koti ja yhteisöllisyyden paikka. – Tämä on ennen muuta koko seurakunnan toimitila.

Triadin avajaisviikkoa vietetään juhlapäivää seuraavalla viikolla 23.-28. marraskuuta. Seurakuntalaiset ovat tervetulleita avajaisviikon tilaisuuksiin sekä samalla tutustumaan uuteen laajennusosaan.
Triadin laajuus on noin 600 neliömetriä. Hankkeen kustannusarvio on 2,9 miljoonaa euroa.

– Rakennusprojekti oli haastava ja mielenkiintoinen. Rakentaminen sujui hyvin ja ennalta laaditussa aikataulussa ja kustannusarviossa pysyttiin, kertoo Kouvolan seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö Jukka Reijo.

Su 22.11. klo 10 Juhlamessu Myllykosken kirkossa:
Saarna ja Triadin käyttöön siunaaaminen, piispa Seppo Häkkinen. Messua voi seurata myös suoralähetyksenä Kouvolan seurakuntien YouTube-kanavalla.

23.-28.11. Triadin avajaisviikko:
Ma 23.11. klo 15-18 Avoimet ovet Triadissa. Glögitarjoilu. Esittelykierroksia, joiden reitit on suunniteltu turvanäkökohdat huomioiden.

Ti 24.11. klo 18 Konsertti ”Laulakaa Herralle kunniaa” Myllykosken kirkossa. Kouvolan seurakuntayhtymän kanttorit, sooloesitykset Viena Kontkanen, urut, Marianna Pellinen, klarinetti, Mari Lehtinen, laulu. Järj. Kymenlaakson kanttoriurkuriyhdistys. Konsertin jälkeen seurakuntapastori Maarit Kenttälä kertoo Triadista. Mahdollisuus tutustua uusiin tiloihin.

Ke 25.11. klo 12-13.30 Avoimet ovet Keskiviikkokerhossa.
To 26.11. klo 18 #elämään-ilta Triadin Eija-salissa.

Pe 27.11.
klo 10-12 Perjantaipuuro Triadin Eija-salissa. Avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille. Tarjolla puuroa, kahvia ja hyvää seuraa.
klo 9-11.30 Perhekerho Triadissa. Lasten ja heitä hoitavien aikuisten yhteinen kerho, jossa on hartaus, leikkiä ja askartelua. Kerhoon ei ole ikärajaa, eikä ilmoittautumista ennakkoon. Maksuton.

klo 14-16 Lapsiparkki Triadissa. Lapsille mukavaa puuhaa ja leikkiä turvallisten aikuisten seurassa.

Lapselle on hyvä varata mukaan eväät. Lapset ovat tervetulleita parkkiin mihin aikaan tahansa parkin auki ollessa. Maksuton.
klo 15 Lapsikuoron avoimet harjoitukset Myllykosken kirkossa.

klo 16 Nuorten kuoron avoimet harjoitukset Myllykosken kirkossa.

klo 18-20.30 Nuortenilta Triadissa. Yhteistä ohjelmaa klo 19-20.30.
La 28.11. klo 11 Lähetyksen adventtimyyjäiset Triadin Eija-salissa.