Kulttuuri

Majataloilta Kuusankoskella maaliskuussa

Eve ja Ossi Kuvaaja Jani Laukkanen

Kuusankosken seurakuntakeskuksessa vietetään tiistaina 24. maaliskuuta erilaista iltaa. Luvassa on paljon hyvää musiikkia, elämänmakuisia puheenvuoroja ja lämmintä yhdessäoloa.

Majataloillassa vierailevat gospeltähdet Eve & Ossi

Majataloilta on matalan kynnyksen illanvietto, jossa on kahvitarjoilu, musiikkia sekä hyviä sanoja elämästä ja Jumalasta. Illassa on myös mahdollisuus esirukoukseen.

Maaliskuun Majataloillassa esiintyvät gospeltähdet Eve & Ossi sekä Gospelkuoro Henna Niemisen johdolla.

Eve & Ossi on duo, joka tunnetaan harvinaisen kauniisti yhteen soivista äänistään sekä raikkaista, puhuttelevista ja elämänmakuisista lauluistaan. Pariskunnan tiet kohtasivat vuonna 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa pian samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin duo on taittanut matkaa yhdessä.

Even & Ossin laulut puhuttelevat kuuntelijaa tuorein sanankääntein, rehellisesti ja hoitavasti, vakavasti pohdiskellen, mutta paikoin myös huumorilla höystäen. Aiheensa laulut saavat arjen kipuiluista, ihmissuhteista, rakkaudesta, taivaskaipuusta, ihmisen syntisyydestä ja toivoa antavasta luottamuksesta armolliseen Jumalaan.

Gospelkuoro välittää musiikin riemua

Kuusankosken gospelkuoro on kokoontunut vuoden verran ja sitä johtaa gospelmuusikko Henna Nieminen:

¬- Haaveenani on kuoro, joka palvelee seurakunnan tilaisuuksissa. Tavoitteena on saada näkymään ja kuulumaan yhdessä musisoinnin riemu. En halua esiintyvää kuoroa, joka välttää virheitä – vaan kuoron, jonka sydämen asenne on tehdä parhaansa kunniaksi Jumalalle.

– Tulossa on musiikintäyteinen seurakuntailta, kertoo Henna Nieminen.

– Tervetuloa kohtaamaan ihmisiä ja Jumalaa Majatalossa!

Ti 24.3. klo 18 Majataloilta Kuusankosken seurakuntakeskuksessa. Eve & Ossi, Gospelkuoro Henna Niemisen johdolla. Kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.