Kouvola

Kouvolan eläinsairaala joutuu keskeyttämään arkiyöpäivystykset äkillisen eläinlääkäripulan takia

Kuvaaja: Julia Pirhonen (Evidensia)

Kouvolan eläinsairaala joutuu lopettamaan arkiyöpäivystykset toistaiseksi eläinlääkäripulan ja kesälomien takia. Eläinsairaala ei halua kuormittaa henkilökuntaansa ylimääräisillä vuoroilla, ja päätyi siksi tällaiseen ratkaisuun. Eläinsairaala pyrkii rekrytoimaan ja palaamaan normaaliin mahdollisimman pian.

Helmikuussa 24 / 7 päivystävänä, täyden palvelun eläinsairaalana aloittanut Kouvolan eläinsairaala joutuu lopettamaan arkiyöpäivystykset toistaiseksi heinäkuun 12. päivästä lähtien. Syynä ovat eläinlääkärivaje ja kesälomat.

– Lopetamme tuolloin päivystykset maanantain ja tiistain, tiistain ja keskiviikon, keskiviikon ja torstain sekä torstain ja perjantain välisinä öinä. Päivisin ja viikonloppuisin jatkamme päivystyksiä entiseen malliin. Ajanvarausasiakkaiden palvelu jatkuu, kuten tähänkin saakka, kertoo manageri Piia Bergström Kouvolan eläinsairaalasta.

– Sairaalamme rekrytoinnit ovat käynnissä. Pyrimme palaamaan normaaliin 24 / 7 päivystystoimintaan mahdollisimman pian, lisää Kouvolan eläinsairaalan johtaja Pia Kesti.

Kouvolan eläinsairaalan väki pahoittelee tilannetta ja toivoo asiakkailtaan ymmärtämystä. Hätätapauksissa päivystyksettömien öiden aikana apua saa päivystysluonteisesti Eläinsairaala Vethausista Hämeenlinnasta, Eläinsairaala Evidensia Tammistosta Vantaalta ja Espoon Eläinsairaalasta.