Kotka,  Yritykset & Yrittäminen

Säästöpankki kauppakeskus Pasaatiin Kotkaan

Säästöpankki tiedotti viime syksynä vastaavansa Kotkasta tulleeseen kysyntään ja avaavansa konttorin Kotkaan. Tilat Kotkansaarelta ovat löytyneet ja Säästöpankki avaa Kotkan konttorinsa toukokuun aikana kauppakeskus Pasaatissa.

”Tilat ovat hyväkuntoiset ja remontoinnissa pääsemme pienillä pintamaalauksilla sekä Säästöpankin turkoosin lisäyksellä sisustukseen”, sanoo toimitusjohtaja Petri Siviranta”Kuten syksyllä ilmoitimme, pankkipalveluvalikoimaamme Kotkassa kuuluvat henkilörahoitus, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, yritysrahoitus, maa- ja metsätalouspalvelut sekä lainopilliset palvelut pankkisuhteesta riippumatta,” jatkaa pankinjohtaja Joni Rintamaa.

Kotkan konttorin rekrytoinnit ovat päättyneet ja lähiviikkoina uusi, pankkimaailmassa kokenut henkilökunta astuu taloon. Kotkan konttorin esimiehenä aloittaa Heidi Immonen.

Heidi on aiemmin toiminut Kotkansaarella pankkialalla asiakasvastaavana ja konttorinjohtajana. ”Kun astut konttoriimme, huomaat lämpimät arvomme sekä ainutlaatuisen tavan kohdata kukin asiakas sellaisena kuin hän on, huomioiden jokaisen elämäntilanteen yksilöllisesti. Se välittyi minulle jo heti ensi tapaamisesta Säästöpankin rekrytointiprosessissa,” Heidi kertoo. Ja jatkaa: ”Juuri näitä välittämisen arvoja ja henkilökohtaista palvelua minä haluan antaa myös kotkalaisille! Olemme aidosti asiakaslähtöisiä ja mukana jokaisen yksilöllisissä tarpeissa sekä ainutlaatuisissa elämäntilanteissa. Ei ole sattumaa, että meillä on Suomen ja Pohjoismaiden tyytyväisimmät yritysasiakkaat (EPSI Rating, Pankki- ja rahoitus 2020 – asiakastutkimus). Syy siihen miksi pystymme olemaan lähellä asiakasta ja tarjoamaan asiakkaalle aitoa lisäarvoa ja läsnäoloa olematta kallis toimija markkinoilla on se, että emme ole pörssiyhtiö, vaan Säästöpankki”.

Säästöpankin Kotkan konttorin löydät kauppakeskus Pasaatin torin puoleisen kauppakeskuksen sisäänkäynnin viereisestä ovesta, 4 kerroksesta.