Kymenlaakso,  Yritykset & Yrittäminen

K-ryhmän myynti kehittyi viime vuonna Kymenlaaksossa yli 8 %

K-ryhmän myynti Kymenlaaksossa oli viime vuonna yhteensä 293,8 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kehittyi 8,2 %.

Päivittäistavarakaupan myynti oli yhteensä 193,9 miljoonaa euroa ja se oli plussalla 6,1 %. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti kävi 66,4 miljoonalla eurolla ja se kehittyi 3,8 %. Autokaupan myynti oli 33,5 miljoonaa euroa.

”K-Citymarketien myynti siivitti koko alueen päivittäistavarakaupan hyvään yli 6 %:n kasvuun”, toteaa tyytyväisenä Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä. ”Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa toimiala ylsi lähes 4 %:n kehitykseen. Viime vuonna K-ryhmään ostetut autokaupan toiminnot ovat tuoneet hyvä lisäkehityksen alueen kokonaismyynteihin”, Heikkilä jatkaa.

Syksyllä Kotkan Rauhalaan avattiin uusi ja nykyaikainen nopean asioinnin K-Market.