Kampanjat,  Kotka,  Yritykset & Yrittäminen

:KAMPANJA: Joulupiparilla Bussiin

Joulupiparilla Bussiin -kampanja nyt kolmatta kertaa. Kampanja toteutetaan yhteistyössä Kotkan Kauppatien, Kotkan kaupungin sekä paikallisliikenteen liikennöitsijöiden kanssa.

Tänä vuonna kampanjapäivät ovat Kotkan Joulunavauspäivä 23.11.2019 sekä Karhulan Joulunavauspäivä 30.11.2019.

Kampanjapäivinä maksuvälineeksi käy joulupipari, jonka matkustaja voi syödä, kunhan on sen näyttänyt kuljettajalle. Tänä vuonna kyydin voi myös saada tuomalla kuljettajalle esitäytetyn joulukortin, josta löytyy hyvänmielen joulutervehdys. Parhaat kortit toimitetaan vanhusten palvelutaloihin. Tempauksella pyritään jakamaan joulumieltä entistä laajemmin.

Joulupiparilla Bussiin -kampanjalla halutaan saada kaupunkilaiset osallistumaan

Joulunavaustapahtumiin, nostattaa kaupunkilaisten joulumieltä sekä tuoda esiin vaivatonta ja ympäristöarvoja suosivaa liikkumista paikallisliikenteen mukana kertoo Kotkan Kaupungin liikennepäällikkö Simo Virtanen.

Kotkan Kauppatien toiminnanjohtaja Samuli Kansa toivoo kampanjan myös lisäävän liikehdintää paikallisiin yrityksiin ja edistävän siten kaupunkilaisten jouluisten hankintojensa tekemistä kotikaupungista, monikansallisten verkkokauppojen sijaan.