Kotka,  Talous & Työllisyys,  Yritykset & Yrittäminen

PUUILO AVAA TAVARATALON KOTKAAN

Puuilo laajenee ja avaa ensi vuoden alkupuolella uuden tavaratalon Kotkaan Jumalniemen kauppa-alueelle.

Puuilo -ketju kasvaa nopeasti ja avaa tavarataloja hyville sijainneille. ”Olemme etsineet jo pitkään liikepaikkaa Kotkasta ja nyt olemme löytäneet liiketilan entisestä Iskun huonekaluliikkeen kiinteistöstä. Kiinteistön laajennus- ja remontointityöt ovat alkaneet ja Puuilo-myymälän kalustaminen alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen. Kotka paikkakuntana sopii Puuilolle erinomaisesti ja myös Kotkan lähiympäristössä on paljon kysyntää, mitä uskomme meidän valikoimamme palvelevan”, sanoo toimitusjohtaja Juha Saarela

”Meillä on tämän vuoden loppuun mennessä 27 myymälää ja ensi vuoden kalenteri laajentumisen osalta on jo täynnä. Uusista laajentumisista uutisoimme myös jatkossa. Tämän vuoden alkupuoliskolla kasvumme on ollut vahvaa kaikissa ketjun tavarataloissa ja verkkokaupassa.”, jatkaa Juha Saarela

Puuilo avasi alkuvuodesta uudet tavaratalot Helsingin Itäkeskukseen, Saloon ja Kokkolaan. Loppuvuonna 2019 avataan vielä tavaratalo Porvooseen.