Kotka,  Liikenne & Logistiikka

Savonlinja lisää vuorotarjontaansa Kotkassa

Bussialan myllerryksessä ja vuorotarjonnan rajuissa muutoksissa olemme saaneet paljon asiakaspalautetta ja sen pohjalta olemme jälleen tehneet muutoksia vuorotarjontaamme.

Perjantaina 1.3.2019 alkaen liikennöimme arkipäivisin yhdellä lisävuorolla väliä Kotka-Helsinki. Uusi klo 5:15 lähtevä vuoro palvelee entistä paremmin työmatkalaisia, jotka saapuvat Helsinkiin klo 7:40. Myös Helsingistä Kotkan suuntaan liikennöi maanantaista perjantaihin yksi uusi vuoro. Vuoro starttaa Kampista klo 14:45 ja Kotkaan saavumme klo 17:10.

Vuorojen nopeutta on viilattu ja sujuvuuteen on panostettu kaikin tavoin. Helsinkiin menevän aamuvuoron suunnittelussa olemme huomioineet myös Haminasta Karhulaan klo 5:30 saapuvan paikallisliikenteen vuoron. Maaliskuusta alkaen paikallisliikenteen linjaa numero 1 käyttävät haminalaiset saadaankin Helsingin bussin kyytiin Karhulassa.